Ajuda'ns a millorar/ Ayúdanos a mejorar

Benvolgut/da company/a,


 


Des de Fisios Mundi ens hem plantejat un nou repte: millorar l’entitat. Volem treballar per potenciar els nostres punts forts i millorar els febles. Per aconseguir-ho comptarem amb l’ajuda de Torre Jussana – Centre de Serveis a les Associacions, que ens guiarà en aquest procés de millora.


 


Per començar, un dels punts en què ens volem centrar és en aconseguir implicar més les persones que, com tu, us heu interessat anteriorment per col·laborar amb l’entitat o en formeu part d'alguna manera. Per això, ens agradaria poder comptar també amb la teva ajuda responent a unes breus preguntes:


-       Quines eren les teves motivacions quan vas contactar amb nosaltres?


-       Quan ens vas conèixer, que et va agradar o desagradar de l’entitat?


-       Què creus que podries aportar?


 


O si no sabeu què dir-nos de tot això però voldríeu participar d'alguna manera en l'entitat, que ens ho feu saber. Estarem encantats que formeu part del nou Fisios Mundi i que, entre tots i totes fem créixer aquest projecte.


 


Et recordem que ens pots enviar les teves propostes a info@fisiosmundi.orgo per la nostra pàgina de facebook facebook.com/fisiosmundi


 


Seria ideal rebre les aportacions abans d'acabar aquest mes de novembre. 


Moltes gràcies!


L’equip de Fisios Mundi


------------


 


 


Estimado/a compañero/a,


 


Desde Fisios Mundi nos hemos planteado un nuevo reto: mejorar la entidad. Queremos trabajar para potenciar nuestros puntos fuertes y mejorar los débiles. Para conseguirlo contaremos con la ayuda de Torre Jussana – Centro de Servicios a las asociaciones, que nos guiará en este proceso de mejora.

Para comenzar, uno de los puntos en los que nos queremos centrar es en conseguir implicar más las personas que, como tú, se han interesado anteriormente por colaborar con la entidad. Por eso, nos gustaría poder contar también con tu ayuda respondiendo unas breves preguntas:


-       ¿Cuáles eran tus motivaciones cuando contactaste con nosotros?


-       Cuando nos conociste, ¿Qué te gustó o disgustó de la entidad?


-       ¿Qué crees que podrías aportar?


 


O si no sabéis qué decir de todo esto pero queréis participar de alguna manera en la entidad, que nos lo hagáis saber. Estaremos encantados de que forméis parte del nuevo Fisios Mundi y que, entre todos y todas hagamos crecer este proyecto.


 


Te recordamos que nos puedes enviar tus propuestas a info@fisiosmundi.orgo por nuestra página de facebook facebook.com/fisiosmundi


 


Seria ideal recibir las aportaciones antes de terminar este mes de noviembre. 


Muchas gracias


El equipo de Fisios Mundi

 

Añadir nuevo comentario