OFERTA DE VOLUNTARIAT CORNELLA

Al 2014, Fisios Mundi va iniciar el seu primer projecte de Cooperació Local amb la col.laboració del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, la Federació ECOM i AVECE amb la finalitat d’oferir un servei de Fisioteràpia a persones en exclusió social, que no puguessin accedir-hi a través del sistema sanitari públic ni privat. 

Fisios Mundi havia sempre treballat en la cooperació interacional però les necessitats evidents també dins la nostra regió van fer plantejar nous projectes i ampliar l'àrea d'actuació. 

Avui, gràcies a l'ajut dels voluntaris, socis, donants i col.laboradors, en proposem iniciar el nostre segon projecte de Cooperació Local.  Per això, busquem fisioterapeutes voluntaris que creguin en la nostra missió i vulguin implicar-se en el projecte.

 

 

 

OFERTA DE VOLUNTARIAT II PROJECTE DE COOPERACIO LOCAL (Cornellà)

 

Perfil del voluntari: Fisioterapeuta col·legiat

Tasques a realitzar: Identificació de necessitats des de la visió rehabilitadora, apropament de la fisioteràpia a les persones que viuen als pisos socials de Caritas, educació per la salut.

Disponibilitat: 1 dia a la setmana (unes 2h) una tarda preferiblement

Lloc: Cornellà de Llobregat (Barri Almeda). Pisos d'habitage social (de Càritas) on hi viuen 21 pers. majors de 65 anys. 

*El col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya es fa càrrec de les despeses de desplaçament i material necessari del voluntari. Fisios Mundi fa l'acompanyament del voluntari i seguiment del projecte.

 

Interessats/des: enviar CV a info@fisiosmundi.org (Anna Puig referent de projecte)

Añadir nuevo comentario