Noticias

Cinema social

¡Del 10 al 24 de octubre Salut,Drets, Acció en los cines Girona! no te lo pierdas, además, la entrada es gratuita bajo previa reserva.📽️🎞️🎬 http://www.salutdretsaccio.org/la-muestra/barcelona-2019/ —————– Del 10 al 24 d’octubre Salut,Drets, Acció als cinemes Girona! no t’ho perdis, a més, la entrada és gratuïta amb reserva prèvia via.📽️🎞️🎬 http://www.salutdretsaccio.org/la-muestra/barcelona-2019/ +info, copiem-peguem:👇

Leer más

Ven a conocernos

¿Ya tienes plan para el sábado? ¡Ven a conocernos! Apunta en tu agenda: ✏️📅 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Us esperem el proper dia 28 pel dematí a Cardedeu, on hi haurà una mostra de projectes de Cooperació Internacional. Fisios Mundi, per agrair la subvenció de l’ajuntament de Cardedeu, dinamitzarà una activitat d’ «intercanvi de mans» entre els nens/es … Continue reading «Ven a conocernos»

Leer más

Cerramos la semana solidaria

Cerramos la #SemanaSolidariaFM agradeciendo la participación a todos los donantes. Gracias por hacer que Fisios Mundi pueda continuar llevando la fisioterapia a quienes más lo necesitan.👏😍 —————— Tanquem la #SemanaSolidariaFM agraïnt la participació a tots els donants. Gràcies per fer que Fisios Mundi pugui continuar portant la fisioteràpia a qui més ho necessita.👏😍

Leer más

Oferta Voluntariado Barcelona

Ampliem projectes de cooperació local i et necessitem! Busquem fisioterapeutes col.legiats voluntaris que puguin dedicar 1-2 dies/setmana (matí o tarda a convenir) a persones en situació de risc d’exclusió social. Província: Barcelona. +info/enviar CV📩👇 info@fisiosmundi.org www.acollida.org/serveis/ https://caritas.barcelona/es/personas-mayores/apartamentos-almeda/ ——— ¡Ampliamos proyectos de cooperación local y te necesitamos! Buscamos fisioterapeutas colegiados voluntarios que puedan dedicar 1-2 días/semana … Continue reading «Oferta Voluntariado Barcelona»

Leer más

DIFT 2019

Fisios Mundi també estarà al DIFT 2019! Vine a coneixe’ns el dia 5 d’ octubre a la plaça dels Països Catalans a Sants de 10 a 14h. Estarem dins una de carpa del CFC juntament amb altres ONGs, per poder atendre a tots aquells/es qui vulguin saber una mica més dels nostres projectes. ——– ¡Fisios … Continue reading «DIFT 2019»

Leer más

Nos vemos en Cardedeu

Us esperem el proper dia 28 pel dematí a Cardedeu, on hi haurà una mostra de projectes de Cooperació Internacional. Fisios Mundi, per agrair la subvenció de l’ajuntament de Cardedeu, dinamitzarà una activitat d’ «intercanvi de mans» entre els nens/es del orfenat de Dabou (on aquest estiu hem realitzat la intervenció directa) i els nens/es … Continue reading «Nos vemos en Cardedeu»

Leer más

Empiezan a llegar las donaciones

Terminada la #SemanaSolidariaFM, ¡¡¡empiezan a llegar las donaciones!!! Gracias a todos los donantes😊 Si tú también quieres donar, hazlo a través del siguiente número de cuenta: Triodos Bank ES07 1491 0001 28 2075263323 Semana Solidaria de Fisios Mundi ——- Finalitzada la #SemanaSolidariaFM, comencen a arribar les donacions!!! Gràcies a tots els participants😊 Si tu també … Continue reading «Empiezan a llegar las donaciones»

Leer más

Reto viral

¿Te apuntas al FisioReto de la Semana Solidaria? Haz una donación desde 1€ a Fisios Mundi y comparte en nuestras redes tu foto o la de tu centro/empresa/logo con los hashtag #semanasolidariaFM y #YoTambiénParticipoSSFM. ¡Hazlo viral! +info👇 Semana Solidaria de Fisios Mundi

Leer más